хочу шоб хтось кохав, а кохання нема....................((((((((((((((((((((поможіть хто-небудь.......полюбіть мене.............((((((((((((ну будь-ласка.........((((
Отредактировано Молюска (2007-10-15 18:40:41)
Форум патріотів |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум патріотів » Флейм » хей!!!!!!!!!народ, поможіть!!!!!!!!!у мене ломка......(((((
хочу шоб хтось кохав, а кохання нема....................((((((((((((((((((((поможіть хто-небудь.......полюбіть мене.............((((((((((((ну будь-ласка.........((((
Отредактировано Молюска (2007-10-15 18:40:41)
ми всі тебе любим
а чи по справжньому......а так хочеться знати шо тебе хтось дійсно любить, шо ти комусь треба..........фак............а так боляче розуміти шо то все для тебе нереально...........(((((((((((((((((((((((9
ми реально всі тебе любим
Молюска, ми тебе дуже любимо...!!! Ми ж твої ДРУЗІ.... :yes:
:bad: :bad:
Capone, УСПОКОЙСЯ! І ПИШИ ВТЕМУ.....
хто удалив сообщеніяяя-то мойо лічне мненіє..
Capone, ато ти не знаєш!?! АНДРЮШКА канешно...
Все ще в тебе буде. Обіцяю. Не віриш - почекай і сама побачиш. Головне не зациклюватись і не робити з цього трагедії.
І ще одне: " чим довше чекаєш бажаного - тим більша насолода від отриманого!"
А життя воно довге. В ньому у тебе ще буде все. Бажай і отримаєш, чекай і дочекаєшся.
Подивись на мій підпис і постав замість "Украну" слово "Життя" і жроби це своїм дивізом. І через деякий час побачиш як почне змінюватись твоє життя.
Запам'ятай: Якщо твої думки сконцентровані на негараздах твого життя то в тебе їх буде ще більше, а якщо знайдеш щось позитивне, класне і будеш думати про це то побачиш як буде зз'влятися й інший позитив.
Не сильно загрузив? Просто хочеться допомогти.
Вы здесь » Форум патріотів » Флейм » хей!!!!!!!!!народ, поможіть!!!!!!!!!у мене ломка......(((((